1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5

Projekt DOMKO

Projekt domko

Korištenjem kućnih kompostera uz upotrebu EM tehnologije (efektivnih mikroorganizama) rješava se najzahtjevniji dio sustava gospodarenja otpadom, a to je sprečavanje nastanka otpada na kućnom pragu. Volumen se smanjuje na 10% početne količine.

Uvođenjem EM tehnologije se pokreće postupak kompostiranja, a sprečava pojava procesa truljenja. Eliminiraju se svi neugodni mirisi, a proizvedena tekućina odlijeva se u odvodne sisteme u kućanstvima, a time se čiste odvodni sistemi i sprečavaju nastanci zagađenja u kanalizacijskim sustavima.

Uvođenjem kućnih kompostera znatno se smanjuje proizvodnja CO2 i metana, stakleničkih plinova, čije smanjivanje je predviđeno Zakonom o gospodarenju otpadom RH.

Predviđeni ostvarivi ciljevi projekta su: smanjivanje biorazgradivog otpada na deponijama, smanjivanje zagađivanja voda, zraka i tla ekološkim postupanjem s biorazgradivim otpadom, korištenje komposta u vlastite svrhe (građani), smanjivanje emisija CO2 i metana, obogaćivanje tla i voda EM (efektivnim mikroorganizmima), poboljšanje rodnosti i kvalitete tla.

Ažurirano Četvrtak, 25 Veljača 2016 16:34

Hitovi: 5606

Tko smo mi !

Stručnjaci smo od ranije,a registrirani smo 1990.kao Strijelac d.o.o. u KarlovcuZagrad 2a. Pokrenute su djelatnosti alatnice, prerade termoplastičnih masa tehnologijom brizganja za zahtjevnu proizvodnju,REALIZIRAMO ZAHTJEVE KUPACA OD IDEJE, DO GOTOVOG PROIZVODA.

Posjedujemo Certfikat  ISO 9001:2008.

 
U našoj alatnici izrađujemo alate za brizganje i puhanje termoplastičnih masa, alate za štancanje i hladno oblikovanje limova.

U preradi termoplastičnih materijala tehnologijom brizganja na strojevima od 10 – 1000 gr., na vlastitim alatima ili alatima u vlasništvu kupaca nudimo široku paletu proizvoda namijenjenu različitim  potrebama, od industrijskih proizvoda do proizvoda za široku potrošnju.

Ponosni smo na proizvodnju raznih plastičnih artikala koji se kao moduli ugrađuju u razne nosače za televizore, monitore,projektore,kamere,el.vage i sl.a izvoze se na zahtjevno Švedsko,Dansko,Austrijsko i Belgijsko tržište.

Proizvodimo široku paletu proizvoda za građevinsku industriju. U programu imamo razne armaturne odstojnike i ostale pribore kao i alate za građevinare, zidarske kante, gladilice i fandle.

Proizvodimo više od 100 različitih dimenzija čepova za okrugle, kvadratne i pravokutne bravarske cijevi, za vanjsko i unutarnje čepljenje, možemo zadovoljiti sve potrebe građevne bravarije.

Sa više od 250 artikala raznih podmetača,podloški brtvi,čašica za svijeće,ručkica,kantica kutijica i sličnih proizvoda možemo zadovoljiti i odgovoriti na Vaše upite.

U našoj preradi metala spremni smo odgovoriti na zahtjeve i potrebe kupaca za štancanim i duboko vučenim proizvodima od lima kao i njihovim obrizgavanjem termoplastom.

Proizvodimo metalne odstojnike( distancere ), za građevinsku industriju, omogućili smo kupcima u svako doba izradu distancera različitih dimenzija prema njihovim potrebama i željama(od 80-3000 mm).

Nudimo izradu raznih konstrukcija za krovove,strehe,samostojeće automobilske garaže natkrivene polikarbonatnim pločama, konfekcioniramo polikarbonat na mjere za ugradnju.

Dugo godišnjim iskustvom u radu sa polikarbonatima,ističemo PUSH-PULL konstrukcije  (teleskopski sklopive elemente) za prekrivanje bazena,restoranskih terasa i dr.

I naposljetku,možemo se pohvaliti da smo najviše znanja,volje i entuzijazma uložili prateći naših dragih 18 inovatora kroz izrade njihovih prototipova,pa do gotovih proizvoda.

Naša alatnica i prerada mogu ponuditi rješenja gdje plastika proizvedena u maloj seriji za    brizganu plastiku nije san,već stvarnost.Naša kvaliteta nije srazmjerna cijeni.

To nam je specijalnost-naša niša, MALE SERIJE-prihvatljive cijene-odlična kvaliteta i tu je izgled artikla koji je jako važan.

Obratite nam se,sa veseljem ćemo Vam odgovoriti.    

 

Ažurirano Četvrtak, 31 Srpanj 2014 09:45

Hitovi: 9751

O Nama

Tvrtku Strijelac d.o.o.utemeljio je njen vlasnik gospodin Želimir Bakšić 1990. godine u Karlovcu, Zagrad 2a, gdje posluje i danas.

Znanje iz područija alatničarstva i prerade plastičnih masa omogućilo je pokretanje alatnice I pogona za preradu polimernih materijala brizganjem.

Prizvodimo kalupe za brizganje i puhanje plastičnih masa, alate za prosijecanje i oblikovanje lima, kalupe za lijevanje metala za potrebe vlastite prizvodnje, a isti program radimo i za druge kupce po narudžbi.

Preuzimamamo realizaciju poslova od ideje do gotovog proizvoda sa izradom dokumentacije. Do sada smo usvojili i radimo oko 250 različitih  artikala, od tehničke plastike sa metalnim umetcima, preko pribora i  građevinskog alata do komercijalne plastike, kao i artikala široke potrošnje. 

Uz navedeno pružamo usluge servisiranja kalupa i alata. Zbog kompletiranja ponude bavimo se i posredovanjem u trgovini. Imamo veliki izbor polikarbonatnih ploča koje se koriste u građevini za  pokrove nadstrešnica, plastenika, ustakljivanje većih prostora, pregradne zidova, pokrove bazena, koje izrađujemo i osobno ugrađujemo.

Većinu svojih proizvoda prodajemo na hrvatskom tržištu, ali nije zanemariv niti dio koji izvozimo, bilo kao koperanti ili kao direktni izvoznici.

Proizvodni asortiman možemo podijeliti u nekoliko osnovnih grupa:

 

1.Izrada alata (kalupa) za brizganje plastike i puhanje plastike

2.Popravak i servisiranje kalupa (alata) za briganje i puhanje plastike

3.Proizvodnja pozicija brizganjem iz metala i plastičnih masa

4.Prizvodnja i prodaja armaturnih odstojnika u građevinarstvu

5. Prizvodnja i prodaja artikala od polikarbonatnih ploča

6. Izrada pokrova za bazene, plastenike, nadstrešnica za potrebe građanstva i industrije

 

Firma Strijelac d.o.o. sastoji se od alatnice, proizvodnog pogona, bravarske radionice, skladišta sirovine i gotovih proizvoda te kancelarijskog prostora.

Bazen Bazen

 

Mi smo danas u plastici prepoznatljiva firma, ali želimo obavijestiti širu javnost o našim djelatnostima koja nisu još dovoljno afirmirana, a to su naši armaturni odstojnici I proizvodi od polikarbonatnih ploča.

Ažurirano Četvrtak, 26 Travanj 2012 14:19

Hitovi: 15159