1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5

O Nama

Tvrtku Strijelac d.o.o.utemeljio je njen vlasnik gospodin Želimir Bakšić 1990. godine u Karlovcu, Zagrad 2a, gdje posluje i danas.

Znanje iz područija alatničarstva i prerade plastičnih masa omogućilo je pokretanje alatnice I pogona za preradu polimernih materijala brizganjem.

Prizvodimo kalupe za brizganje i puhanje plastičnih masa, alate za prosijecanje i oblikovanje lima, kalupe za lijevanje metala za potrebe vlastite prizvodnje, a isti program radimo i za druge kupce po narudžbi.

Preuzimamamo realizaciju poslova od ideje do gotovog proizvoda sa izradom dokumentacije. Do sada smo usvojili i radimo oko 250 različitih  artikala, od tehničke plastike sa metalnim umetcima, preko pribora i  građevinskog alata do komercijalne plastike, kao i artikala široke potrošnje. 

Uz navedeno pružamo usluge servisiranja kalupa i alata. Zbog kompletiranja ponude bavimo se i posredovanjem u trgovini. Imamo veliki izbor polikarbonatnih ploča koje se koriste u građevini za  pokrove nadstrešnica, plastenika, ustakljivanje većih prostora, pregradne zidova, pokrove bazena, koje izrađujemo i osobno ugrađujemo.

Većinu svojih proizvoda prodajemo na hrvatskom tržištu, ali nije zanemariv niti dio koji izvozimo, bilo kao koperanti ili kao direktni izvoznici.

Proizvodni asortiman možemo podijeliti u nekoliko osnovnih grupa:

 

1.Izrada alata (kalupa) za brizganje plastike i puhanje plastike

2.Popravak i servisiranje kalupa (alata) za briganje i puhanje plastike

3.Proizvodnja pozicija brizganjem iz metala i plastičnih masa

4.Prizvodnja i prodaja armaturnih odstojnika u građevinarstvu

5. Prizvodnja i prodaja artikala od polikarbonatnih ploča

6. Izrada pokrova za bazene, plastenike, nadstrešnica za potrebe građanstva i industrije

 

Firma Strijelac d.o.o. sastoji se od alatnice, proizvodnog pogona, bravarske radionice, skladišta sirovine i gotovih proizvoda te kancelarijskog prostora.

Bazen Bazen

 

Mi smo danas u plastici prepoznatljiva firma, ali želimo obavijestiti širu javnost o našim djelatnostima koja nisu još dovoljno afirmirana, a to su naši armaturni odstojnici I proizvodi od polikarbonatnih ploča.

Copyright © 2024 Strijelac D.o.o.. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).