1. 0
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5

Strijelac d.o.o.

Tko smo mi !

Stručnjaci smo od ranije,a registrirani smo 1990.kao Strijelac d.o.o. u KarlovcuZagrad 2a. Pokrenute su djelatnosti alatnice, prerade termoplastičnih masa tehnologijom brizganja za zahtjevnu proizvodnju,REALIZIRAMO ZAHTJEVE KUPACA OD IDEJE, DO GOTOVOG PROIZVODA.

Posjedujemo Certfikat  ISO 9001:2008.

 
U našoj alatnici izrađujemo alate za brizganje i puhanje termoplastičnih masa, alate za štancanje i hladno oblikovanje limova.

U preradi termoplastičnih materijala tehnologijom brizganja na strojevima od 10 – 1000 gr., na vlastitim alatima ili alatima u vlasništvu kupaca nudimo široku paletu proizvoda namijenjenu različitim  potrebama, od industrijskih proizvoda do proizvoda za široku potrošnju.

Ponosni smo na proizvodnju raznih plastičnih artikala koji se kao moduli ugrađuju u razne nosače za televizore, monitore,projektore,kamere,el.vage i sl.a izvoze se na zahtjevno Švedsko,Dansko,Austrijsko i Belgijsko tržište.

Proizvodimo široku paletu proizvoda za građevinsku industriju. U programu imamo razne armaturne odstojnike i ostale pribore kao i alate za građevinare, zidarske kante, gladilice i fandle.

Proizvodimo više od 100 različitih dimenzija čepova za okrugle, kvadratne i pravokutne bravarske cijevi, za vanjsko i unutarnje čepljenje, možemo zadovoljiti sve potrebe građevne bravarije.

Sa više od 250 artikala raznih podmetača,podloški brtvi,čašica za svijeće,ručkica,kantica kutijica i sličnih proizvoda možemo zadovoljiti i odgovoriti na Vaše upite.

U našoj preradi metala spremni smo odgovoriti na zahtjeve i potrebe kupaca za štancanim i duboko vučenim proizvodima od lima kao i njihovim obrizgavanjem termoplastom.

Proizvodimo metalne odstojnike( distancere ), za građevinsku industriju, omogućili smo kupcima u svako doba izradu distancera različitih dimenzija prema njihovim potrebama i željama(od 80-3000 mm).

Nudimo izradu raznih konstrukcija za krovove,strehe,samostojeće automobilske garaže natkrivene polikarbonatnim pločama, konfekcioniramo polikarbonat na mjere za ugradnju.

Dugo godišnjim iskustvom u radu sa polikarbonatima,ističemo PUSH-PULL konstrukcije  (teleskopski sklopive elemente) za prekrivanje bazena,restoranskih terasa i dr.

I naposljetku,možemo se pohvaliti da smo najviše znanja,volje i entuzijazma uložili prateći naših dragih 18 inovatora kroz izrade njihovih prototipova,pa do gotovih proizvoda.

Naša alatnica i prerada mogu ponuditi rješenja gdje plastika proizvedena u maloj seriji za    brizganu plastiku nije san,već stvarnost.Naša kvaliteta nije srazmjerna cijeni.

To nam je specijalnost-naša niša, MALE SERIJE-prihvatljive cijene-odlična kvaliteta i tu je izgled artikla koji je jako važan.

Obratite nam se,sa veseljem ćemo Vam odgovoriti.    

 

Copyright © 2024 Strijelac D.o.o.. Sva prava zadržana.
Joomla! je slobodan softver objavljen pod GNU Općom javnom licencom (GPL).